Verktøy

Vi er leverandør av kvalitetsverktøy fra anerkjente merker som Makita, Luna, Hultafors og Otto Olsen, og tilbyr våre kunder et bredt utvalg av elektriske verktøy, håndverktøy og annet utstyr.

Når det kommer til elektriske verktøy, har vi alt fra drill og slagbor til sirkelsager og slipemaskiner fra anerkjente Makita. Disse verkøyene er designet for å være robuste og slitesterke samtidig som de leverer høy ytelse og presisjon. I tillegg til elektriske verktøy, har vi også et bredt utvalg av håndverktøy fra Luna og Hultrafors.

Vi vet hvor viktig det er å ha pålitelig utstyr som kan bidra til å gjøre jobben mer effektiv og nøyaktig, og derfor streber vi alltid etter å tilby de beste verktøyene på markedet. Besøk vår butikk i dag for å se vårt utvalg av verktøy fra Makita, Luna, Hultafors og Otto Olsen, og la oss hjelpe deg med å finne det du trenger!

Drill

Stikksag

Sirkelsag

Bajonettsag

Kombihammer

Slipemaskin

Batteri

Ekstrautstyr

Håndverktøy

Vi leverer verktøy til bedrifter i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Haugalandet og Sunnhordaland

Vi jobber hver dag for å være Haugesund og Haugalandets fremste leverandør av verktøy, og gjøre det det enkelt for våre kunder å ha nødvendig utstyr tilgjengelig til en hver tid.

Våre leverandører av verktøy

Gå til LUNA sin hjemmeside for en full oversikt over hva vi kan levere

Gå til MAKITA sin hjemmeside for en full oversikt over hva vi kan levere

Gå til OTTO OLSEN sin hjemmeside for en full oversikt over hva vi kan levere

Gå til HULTAFORS sin hjemmeside for en full oversikt over hva vi kan levere