Profilering

Vi tilbyr et bredt utvalg av profileringsartikler til bedrifter som ønsker å markedsføre sitt merke eller bedrift. Vårt sortiment inkluderer alt fra gensere og caps til kopper og termoser som kan leveres med bedriftens logo eller budskap.

Gensere, t-skjorter og caps er en populær og praktisk måte å markedsføre bedriften på. Enten det er til ansatte som en del av arbeidsantrekket eller som giveaways til kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr også et bredt utvalg av firmagaver, perfekt for å belønne ansatte eller vise takknemlighet til viktige kunder. Fra luksuriøse termoser til stilige kopper og praktiske gensere, vi har noe for enhver smak og anledning.

Uansett om du er på jakt etter profileringsartikler for bedriften eller firmagaver til spesielle anledninger, så kan vi hjelpe deg med å finne det perfekte produktet. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og se hvordan vi kan hjelpe deg med å markedsføre din bedrift på en effektiv og profesjonell måte.

Gensere

T-skjorter

Jakker

Caps

Kopper

Termos

Ryggsekker

Kulepenner

Og mye mer..

Vi leverer profileringsartikler til bedrifter i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Haugalandet og Sunnhordaland

Vi jobber hver dag for å være Haugesund og Haugalandets fremste leverandør av profileringsartikler, og har et bredt vareutvalg som passer både som firmagaver og for ansatte.

Våre leverandører av profileringsartikler

Gå til ULTIMATE NORDIC sin hjemmeside for en full oversikt over hva vi kan levere

Gå til YOUBRANDS sin hjemmeside for en full oversikt over hva vi kan levere