Grafiske tjenester

Vi hjelper deg med ulike grafiske tjenester. Enten det er behov for en ny logo, en vindusdekorasjon, bildekor eller trykk til gensere, så kan vi bistå med å skape profesjonelle og kreative løsninger.

En logo er ofte det første inntrykket kundene får av en bedrift, og derfor er det viktig at den skiller seg ut og gir et sterkt inntrykk. Vindusdekor og bildekor er en effektiv måte å skape oppmerksomhet, og skaper et spennende og innbydende miljø rundt bedriften. Enten det er et spennende og fargerikt design eller en mer subtil og elegant løsning for innsynsskjerming, så lager vi noe passer bedriftens behov og mål.

Trykk til gensere er også en populær måte å promotere bedriften på. Enten det er for ansatte, kunder eller som gaveartikler, så kan vi designe og produsere gensere med bedriftens logo eller budskap trykt på en profesjonell og attraktiv måte.

Hva enn ditt behov er kan vi hjelpe deg med å skape iøyenfallende og flotte grafiske løsninger.

Logo

Vidusdekor

Bildekor

Visittkort

Gensere

Arbeidsklær

Vi leverer grafiske tjenester til bedrifter i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Haugalandet og Sunnhordaland

Vi jobber hver dag for å være Haugesund og Haugalandets fremste leverandør av grafiske tjenester, og leverer logoer og stilfulle design for firmabiler og vindusdekor.