Bildekor

Bildekor er en enkel og effektivt å nå ut til potensielle kunder mens du er på veien eller parkert utenfor en kunde. Med bildekor fra oss, kan du skape en unik og iøynefallende profilering av din bedrift, enten det er en liten logo eller en heldekkende foliering.

Vi tilbyr et bredt utvalg av muligheter når det kommer til bildekor. Du kan velge mellom enkle logoer og tekst, eller mer avanserte design og bilder. Vi kan også tilpasse bildekor etter dine spesifikke ønsker og behov. Vi bistår med design og er klare til å hjelpe deg med å skape et unikt og profesjonelt utseende som vil skille deg ut fra konkurrentene. Vi kan også tilby råd og veiledning når det gjelder plassering av bildekor, farger og design for å oppnå best mulig effekt.

Vår bildekor er laget av høykvalitets vinyl som er spesialdesignet for å tåle vær og vind. Dette betyr at bildekor vil være holdbart og se bra ut i lang tid, selv under tøffe forhold. Vi garanterer at våre bildekor vil være av høyeste kvalitet og vil gi en profesjonell og stilfull profilering av din bedrift. Vi tar også hensyn til eventuelle spesielle behov eller krav du måtte ha når det gjelder bildekor, for eksempel skilt eller tekster på forskjellige språk.

Varebiler

Firmabiler

Arbeidsbiler

Hengere

Lastebiler

Reklame

Logo

Kontaktinformasjon

Vi leverer bildekor til bedrifter i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Haugalandet og Sunnhordaland

Vi jobber hver dag for å være Haugesund og Haugalandets fremste leverandør av bildekor, og hjelper deg med profilering og markedsføring gjennom iøyenfallende bildekor.