Utkjøing av varer

Å bestille arbeidstøy kan ofte være en tidkrevende prosess, spesielt for bedrifter som opererer med flere ansatte som alle trenger forskjellige størrelser og typer klær. Derfor har vi hos vår bedrift ønsket å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder å skaffe seg det arbeidstøyet de trenger.

En av måtene vi har valgt å gjøre dette på, er ved å tilby utkjøring av varer på Haugalandet flere ganger daglig. Dette betyr at kundene våre bare trenger å legge inn bestillingen sin, enten via telefon eller e-post, og så får du varene levert til bedriften eller arbeidssted. Du sparer tid ved å slippe å hente varene selv og samtidig som ansatte ikke vil mangle nødvendig arbeidstøy på jobben.

Vi tilbyr daglig utkjøring av varer og levering direkte til arbeidssted.

  • 1 gang om dagen til Karmøy
  • 2 ganger om dagen til Sveio/Stord
  • 2 ganger om dagen til Tysvær/Ølen/Etne
  • 1 gang om dagen til Vindafjord/Sauda.

Landsdekkende avtale med BRING på øvrig forsendelser

Ved å tilby utkjøring av varer flere ganger daglig, sørger vi for at kundene våre alltid har tilgang til det de trenger, når de trenger det. Dette gjør det enklere for bedriftene å planlegge og utføre arbeidet sitt effektivt, uten å måtte bekymre seg for logistikken rundt bestilling og levering av arbeidstøy.

Vi vet at det å ha riktig arbeidstøy kan ha stor betydning for både komfort, sikkerhet og produktivitet på arbeidsplassen. Derfor er vi stolte av å kunne tilby denne tjenesten til våre kunder, slik at de kan fokusere på det de gjør best, mens vi tar oss av resten. Med utkjøring av varer på Haugalandet flere ganger daglig, ønsker vi å gjøre det enklere og mer effektivt for bedriftene å skaffe seg det nødvendige arbeidstøyet de trenger.