Arbeidsklær

Vi er en pålitelig leverandør av arbeidsklær med trykk til en rekke forskjellige bransjer. Vårt mål er å tilby høykvalitets og funksjonelt arbeidstøy som oppfyller behovene til de ansatte og gir en god representasjon av bedriften med logo og profil.

I vår butikk finner du et stort utvalg av arbeidsklær som passer til ulike bransjer som bygg og anlegg,  transport, service, og mer. Vi tilbyr alt fra arbeidsskjorter, arbeidsbukser, jakker, vester, og tilbehør somsko og hansker. Vårt sortiment inkluderer også spesialprodukter som flammehemmende klær.

Våre leverandører inkluderer merker som Blåkläder, Bolldog Workwear, Skydda, Workwear, Mascot, m.fl. Dette sikrer at vi kan tilby et stort utvalg av stiler, størrelser, og farger som passer til alle behov og preferanser.

Vi tilbyr profesjonell trykking og brodering av logoer, navn, og annen bedriftsinformasjon på arbeidsklærne. Dette gir bedriftene muligheten til å styrke sin merkevareidentitet og skape et profesjonelt inntrykk overfor kunder og ansatte.

Uansett hvilken bransje du jobber i eller hva dine behov er, kan vi hjelpe deg med å finne det rette arbeidstøyet for deg og din bedrift. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om vårt sortiment og hvordan vi kan skreddersy løsninger som passer dine behov.

Jakker

Bukser

Regntøy

Sko

T-skjorter

Gensere

Caps

Luer

Vi leverer arbeidsklær til bedrifter i Haugesund, Karmøy, Tysvær, Haugalandet og Sunnhordaland

Vi jobber hver dag for å være Haugesund og Haugalandets fremste leverandør av arbeidsklær med trykk.

Våre leverandører av arbeidsklær

Gå til BULLDOG sin hjemmeside for en full oversikt over hva vi kan levere

Gå til NIMBUS sin hjemmeside for en full oversikt over hva vi kan levere

Gå til ENGEL sin hjemmeside for en full oversikt over hva vi kan levere

Gå til BLÅKLADER sin hjemmeside for en full oversikt over hva vi kan levere

Gå til NEW WAVE sin hjemmeside for en full oversikt over hva vi kan levere

Gå til YOUBRANDS sin hjemmeside for en full oversikt over hva vi kan levere